Lewis Carroll

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 7 of 7 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Lewis Carroll's Alice has been enchanting children for 150 years. Curious Alice, the bossy White Rabbit, the formidable Queen of Hearts and the Mad Hatter are among the best-loved, most iconic literary creations of all time.Macmillan was the original publisher of Alice in 1865 and is proud to remain true to the vision of its creators. Every bit as iconic...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani, Aventurat e Pinokut, Bëmat e Lizës në botën e çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i lumtur dhe përralla të tjera, Zemër.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

  Një ndër risitë e këtij botimi është edhe pajisja e këtij libri me ilustrimet me ngjyra të Arthur Rackham të shtypura në letër kalku. Gjithashtu, ky botim është pajisur me një parathënie nga Dr. Natasha Poroçani Shuteriqi.

  680 Lekë
  800 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  350 Lekë In Stock

  Libri i mirënjohur i Luis Karol përshkruan aventurat e mrekullueshme të Lizës, duke na futur në një botë magjike, ku asgjë nuk është e pamundur.

  350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  “Liza në botën e çudirave” është historia e një udhëtimi në atë botë dhe aventurat e jashtëzakonshme ku përfshihet Liza e vogël i çojnë lexuesit në një aventurë të mrekullueshme, ku mund të qeshin, zbaviten, takojnë personazhe të jashtëzakonshëm dhe prej ku nuk duan të kthehen më kurrë prapa.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  725 Lekë In Stock

  Në një paradite të zakonshme vere, Liza bie teposhtë një grope dhe sakaq fillon një aventurë e jashtëzakonshme.

  725 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 7 of 7 items