Lewis Carroll

Lewis Carroll lindi në vitin 1832. Ai është poet, romancier dhe matematikant anglez. Lindi në vitin 1832. U nda nga jeta më 14 janar 1898. Lexuesi e njeh për librin “Liza në botën e çudirave”.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 7 nga 7 libra
Shfaq 1 - 7 nga 7 libra