Alma Papamihali

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Këto poezi vijnë para laxuesit si vokacion shprehës, që ruajnë ekuilibrim midis thënies dhe domethënies, formës dhe mesazhit.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Alma Papamihaili vjen me një vëllim të ri me poezi, duke shënuar një tjetër nivel të perceptimit për botën dhe shtim të shprehive stilistikore dhe poetike

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items