Rainbow Rowell

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  Në një histori dashurie gjithnjë do të gjendet një pengesë: E kam një të dashur; prindërit nuk ma mbështesin zgjedhjen: Ti je një vampire dhe unë jo, dhe justifikime të tjera të këtij lloji. Në këtë roman pengesa është thjeshtë: bota atje jashtë. Këtë roman e zbuloi autori i famshëm amerikan, John Green, i cili shprehet: Ky roman më sjell ndërmend çfarë...

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 320 Lekë In Stock

  'Reminded me not just what it's like to be young and in love, but what it's like to be young and in love with a book' John Green, author of The Fault in our Stars

  1 320 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 440 Lekë In Stock

  1 440 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  1 300 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items