Rainbow Rowell

Rainbow Rowell është diplomuar për gazetari dhe punon në një gazetë lokale në Nebraska. Është e martuar dhe ka dy fëmijë. Romani i saj i parë është “Për dashurinë mjafton një klik”, i cili arriti të vlerësohet ndër më të mirët mes autorëve të rinj në SHBA dhe Britaninë e Madhe. Vepra e saj më e shitur dhe e vlerësuar ka qenë “Eleanor & Park një herë në jetë” e cila është vlerësuar ndër më të mirët te AMAZON por njëherësh është shumë e komentuar nga Goodreads, platforma më e madhe e lexuese në mbarë botën.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra