Miguel de Cervantes Saavedra

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 8 of 8 items
 • Quick view
  2 700 Lekë 3 000 Lekë -10% Out of stock

  2 700 Lekë
  3 000 Lekë -10%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  890 Lekë In Stock

  ...udhëtimi i Don Kishotit nuk është një udhëtim hapësinor, por bën pjesë në udhëtimin e brendshëm të njerëzimit.

  890 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ritregimi i kryeveprës së Servantesit Don Kishoti i Mançës", nuk është një shkurtim mekanik; kjo punë ka në vetvete elementë të vërtetë krijues dhe kjo është një nga meritat themelore të Odhise Grillos." Prof. Jorgo Bulo "Odhise Grillo ka bërë një ndërmarrje të guximshme dhe plot vlera... Autori, siç do të shprehej Noli, "është rrokur me romanin dhe pas...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% In Stock

  Në këtë set janë bashkë dy vëllimet e Don Kishotit, një prej kryeveprave të letërsisë botërore, një prej romaneve të pashmangshme në letërsinë botërore. Vëllimi i parë vjen në shqip nga Fan Noli dhe vëllimi i dytë nga Petro Zheji.

  1 800 Lekë
  2 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër është një nga kryeveprat e letërsisë botërore, një ndalesë e pashmangshme për këdo që komunikon me letërsinë. Ky vëllim vjen me një tjetër kuptim në gjuhën shqipe dhe për kohën kur është përkthyer. Servantesi është përkthyer nga Fan Noli

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky libër është një nga kryeveprat e letërsisë botërore, një ndalesë e pashmangshme për këdo që komunikon me letërsinë. Vëllimi i dytë është përkthyer nga Petro Zheji

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  "Don Kishotii Mances" i gjeniut të letërsisë botërore bashkon në mënyrë të natyrshme prirjen fantastike me shpirtin realist. Servantesi, me mjaft mjeshtëri, sajon dy personazhe që edhe pse nuk i ngjajnë shumë njëri-tjetrit, nuk bëjnë dot vetëm. 

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Nje prej kryeveprave te letersise boterore na vjen Don Kishtoi i Mances na vjen ne nje perkthim te ri nga origjinali prej shqiperuesit te njohur, Bajram Karabolli dhe hedhur ne qarkullim nga shtepia botuese Albas

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 8 of 8 items