Petraq Zoto

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Rrëfenjat popullore i ndjen kaq afër me librin Bishti i dhelprës të Petraq Zotos sepse pikërisht veçoria kryesore e tyre, elementi fantastik, bëhet pjesë e një historie sa elegante qa dhe të mrekullueshme. Një titull intrigues, nga i cili fillimisht nënkupton tjetër gjë dhe sapo e lexon librin ndryshon krejt mendim, një rrëfim mbresëlënës për forcën e...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Kjo vepër është botim post mortum i autorit, pas më shumë se 15 librave që ka shkruar në prozën e shkurtër dhe në gjininë e romanit. Ky roman konsiderohet një rikthim artistik i autorit, ku rrëfehet një histori dashurie në kohën e diktaturës....

 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Romani tingëllon fort si një thirrje e ndërgjegjes së trashëguar të një zakoni absurd. Një vend dhe një sjellje romantike, asnjëherë nuk është mëkat edhe kur e përmend, duke shpresuar më kot se mos ndeshet fare rastësisht, po askush s’bëhet i gjallë në veprimin e brendshëm dramatik të romanit. Prandaj dhe sa vjen dhe tensioni rritet, duke lozur me...

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items