Hermann Hesse

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 8 of 8 items
 • Quick view
  886 Lekë 1 150 Lekë -23% In Stock

  Jeta e çdo njeriu është rrugëtimi i tij drejt vetes, përpjekja e një udhe, treguesi i një shtegu. Asnjë njeri nuk ka qenë kurrë tërësisht vetvetja; megjithatë, gjithkush përpiqet të bëhet një herë i tillë: budalla apo i mençur qoftë; secili, gjithë sa mundet. Çdo njeri mbart me vete deri në fund mbetjet e lindjes së tij: lëngje sekrecionesh dhe lëvozhga...

  886 Lekë
  1 150 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  539 Lekë 700 Lekë -23% In Stock

  539 Lekë
  700 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  886 Lekë 1 150 Lekë -23% In Stock

  886 Lekë
  1 150 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  655 Lekë 850 Lekë -23% In Stock

  "Peter Camenzind", romani i parë i Hermann Hesse-s, vjen për herë të parë në gjuhën shqipe. Ky nuk është vetëm një rrëfim spiritual që u prin librave të mëvonshëm të Hesse-s, por është një libër tejet personal që shpërfaq rrugën jetësore të vetë shkrimtarit.

  655 Lekë
  850 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  578 Lekë 750 Lekë -23% In Stock

  578 Lekë
  750 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  616 Lekë 800 Lekë -23% In Stock

  Romani klasik i kërkimit për dijen, që ka mahnitur, frymëzuar dhe influencuar breza të tërë lexuesish, shkrimtarësh dhe mendimtarësh.

  616 Lekë
  800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Çfarë është Ujku i Stepës i Hermann Hesse-s: një roman, një traktat estetik apo një testament shpirtëror? Zor se mund t'i përgjigjesh kësaj pyetjeje. Vetë shkrimtari, i cili e shënjonte këtë vepër si më të dashurën e tij, nyjëton "Ujkun e Stepës" një rrugëtim brenda vetes si dhe një strukturë shpirtërore vetjake. Në këtë kuptim, "Ujku i Stepës" ruan...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 8 of 8 items