Alessandro Leogrande

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  825 Lekë 1 100 Lekë -25% In Stock

  Ajo fjalë shënjon një vijë prej kilometrash të gjatë dhe vite të trashë. Është një vragë që përshkon materien dhe kohën, netët dhe ditët, brezat, ashtu si edhe vetë zërat që tregojnë për të, që ndjekin njëri-tjetrin, mbivendosen, kundërshtohen, ngjishen, zgjerohen. Është kufiri.

  825 Lekë
  1 100 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  638 Lekë 850 Lekë -25% In Stock

  Në orën 18.57 të 28 marsit 1997 një motovedetë e vogël shqiptare e stërngarkuar me emigrantë, Katëri i Radës, goditet me bash nga një korvetë e Marinës ushtarake italiane, Sibilla. Brenda pak minutash anija shkon në fund të Kanalit të Otrantos. Është mbrëmja e së Premtes së Shenjtë. Të mbijetuarit janë vetëm 34, të vdekurit 57, në pjesën më të madhe gra...

  638 Lekë
  850 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Alessandro Leogrande ka hetuar gjatë mbi mbytjen e anijes të së Premtes së Shenjtë, ka takuar të mbijetuarit dhe të afërmit e viktimave, ushtarakët, avokatët, aktivistët e shoqatave antiraciste dhe është endur nëpër qytetet dhe fshatrat e Shqipërisë prej nga ishin nisur emigrantët.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items