Téa Obreht

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Në një vend ballkanin, që po shëron plagët e luftës, Natalia, një doktoreshë e re, përpiqet të zbulojë rrethanat e mistershme të vdekjes së gjyshit të saj. Teksa kërkon, ajo i kthehet kopjes së vjetruar të Librit të xhunglës dhe rrëfimeve të gjyshit për takimet me Njeriun-që-nuk-vdiste-dot. Por, më e magjishmja nga të gjitha, është historia që gjyshi nuk...

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item