Téa Obreht

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  640 Lekë 800 Lekë -20% Në stok

  Në një vend ballkanin, që po shëron plagët e luftës, Natalia, një doktoreshë e re, përpiqet të zbulojë rrethanat e mistershme të vdekjes së gjyshit të saj. Teksa kërkon, ajo i kthehet kopjes së vjetruar të Librit të xhunglës dhe rrëfimeve të gjyshit për takimet me Njeriun-që-nuk-vdiste-dot. Por, më e magjishmja nga të gjitha, është historia që gjyshi nuk...

  640 Lekë
  800 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër