Igloo Books

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Xhungla vjen në shtëpinë tuaj përmes një botimi cilësor me imazhe dhe imitime të mrekullueshme të tetë zërave të kafshëve. Igloo Books ka ideuar botimin që e sjell në shqip Edualba për prindër që duan të edukojnë fëmijët me standarde të larta. Ky botim ka vlera edukative dhe njohëse për fëmijën tuaj

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item