Igloo Books

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë 1 000 Lekë -30% Në stok

  Xhungla vjen në shtëpinë tuaj përmes një botimi cilësor me imazhe dhe imitime të mrekullueshme të tetë zërave të kafshëve. Igloo Books ka ideuar botimin që e sjell në shqip Edualba për prindër që duan të edukojnë fëmijët me standarde të larta. Ky botim ka vlera edukative dhe njohëse për fëmijën tuaj

  700 Lekë
  1 000 Lekë -30%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër