Robin Sharma

Robin Sharma është një nga folësit profesionistë më të njohur në Amerikë dhe një yll në lindje në fushën e lidershipit dhe të përmirësimit të jetës, duke pasur audienca prej deri në 10 000 veta në seminaret e tij. Ai drejton një kompani të vetën të zhvillimit të lider- shipit, Sharma Leadership International, dhe ka ndarë platformat e fjalimeve me persona të tillë, si: Bill Clinton, Deepak Chopra, Richard Carlson dhe Dr. John Gray.

Librat e Sharma-s, si “Murgu që shiti Ferrarin” dhe “Udhërrëfyesi i madhë- shtisë”, kanë qenë në majat e listave të bestsellerve në të gjithë botën dhe janë shitur në miliona kopje në më shumë se 70 gjuhë.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Njerëzit që kanë arritur sukses, nuk janë medeomos më të aftë ose më inteligjentë se të tjerët. Ajo që i ndan është dëshira e tyre e zjarrtë dhe etja për dije.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Në këtë libër revolucionar, punë rigoroze 4-vjeçare e autorit, ju do të zbuloni zakonin e të ngriturit herët, që ka ndihmuar kaq shumë njerëz të arrijnë rezultate të mahnitshme, duke rritur lumturinë, dashamirësinë dhe ndjesinë e të qenit gjallë. Nëse i vini synim vetes për t’i realizuar qëllimet e tuaja, mund t’ia dilni! Një libër që do t’jua ndryshojë...

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Dua të “jem përdorur” mirë kur të vdes. Sepse sa më shumë punoj, aq më shumë jetoj. I gëzohem jetës për atë që është. Jeta nuk është qiri i shkurtër për mua. Ajo është një lloj pishtari i shndritshëm, që unë duhet ta mbaj për momentin në dorë dhe dua që të ndriçojë sa më fort që të mundet, përpara se t’ua kaloj brezave të ardhshëm.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Më në fund erdhi koha jote, ky është skenari yt.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  MURGU QË SHITI FERRARIN është një tregim për avokatin e shkëlqyer Julian Mantëlli, të cilin mënyra e vështirë e jetës që bënte e çoi drejt një infarkti fatal, në mes të sallës së gjyqit mbushur plot me njerëz. Shkatërrimi fizik e çoi drejt krizës shpirtërore, e nxiti të mendonte për jetën e tij dhe të kërkonte përgjigjen e pyetjeve më të rëndësishme të...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items