Seneca

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Në këtë situatë të sundimit tiranik e të pafuqisë politike, për Senekën ashtu si dhe për Ciceronin kohë më parë, filozofia u shndërrua në një rrugë shpëtimi.

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Shkrimet stoike të filozofit Seneka ofrojnë njohuri të fuqishme mbi artin e të jetuarit, rëndësinë e arsyes dhe moralit dhe vazhdojnë të ofrojnë udhëzime të thella për shumë njerëz nëpërmjet elokuencës, kthjelltësisë dhe urtësisë së tyre të përjetshme.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items