Grazia Deledda

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Libri “Kallamishte në erë”, i cili e pa dritën e botimit në vitin 1913, është romani më i lexuar dhe më i përkthyer i autores Grazia Deledda

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  "Një rrëfim ende i kohës ku tema e pakuptueshmërisë trajtohet me mjeshtëri të thellë. Deledda di të rrënojë në thellësinë e shpirtrave të personazheve të zgjedhur, duke rrahur temën e fesë me shumë kujdes. Tjetër element i dashur e i çmuar për autoren është era që përkëdhel faqet e librit.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items