Grazia Deledda

GRAZIA DELEDDA (Nuoro 1871 – Romë 1936) debutoi si tregimtare në një revistë periodike mode. Në vitin 1926, mori çmimin “Nobel” në letërsi. Ajo konsiderohet si shkrimtarja e verizmit romantik. Disa nga titujt e saj më të njohur janë: “Elias Portolu”, “Mariana Sirka” dhe “Nëna”.

 

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  Libri “Kallamishte në erë”, i cili e pa dritën e botimit në vitin 1913, është romani më i lexuar dhe më i përkthyer i autores Grazia Deledda

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  "Një rrëfim ende i kohës ku tema e pakuptueshmërisë trajtohet me mjeshtëri të thellë. Deledda di të rrënojë në thellësinë e shpirtrave të personazheve të zgjedhur, duke rrahur temën e fesë me shumë kujdes. Tjetër element i dashur e i çmuar për autoren është era që përkëdhel faqet e librit.

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra