Bujar A. Kule

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Nga autori i " Graal, shpirti i humbur i Europës dhe historia e mohuar e Alba - Gens" dhe "Ylli i bijve të Pellazgut", për herë të parë në historinë e letrave shqip, mbërrin; "FJALOR RRËFYES I MITEVE PELLAZGE". Një vepër që nuk duhet të mungojë në bibliotekat e studiuesve dhe të pasionuarve të historisë në përgjithësi dhe miteve në veçanti.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Historia e rrëfyer në libër është ajo e Graalit. Më të madhes dhe të mistershmes ndër të gjitha legjendat që ka mbarsur dhe mbartur ndër shekuj ndërgjegjja e Qytetërimit Evropian. Si dhe kur, lindi kjo legjendë? Është Qytetërimi Evropian ai që ka mbarsur dhe mbartur ndër shekuj legjendën e Gralit apo, ndoshta...

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky rrëfim i kohëve mitike dhe biblike vjen nga Bujar Kule, si një histori letrare dhe enciklopedike, pas një eksplorimi të gjatë të autorit si studiues me veprat e tij “Graal, shpirti i humbur i Evropës dhe historia e mohuar e Alba – Gens”, “Ylli i bijve të perllazgut” dhe “Fjalor rrëfyes i miteve pellazge”

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë Out of stock

  Romani shpalos një sërë temash të reja dhe të panjohura për historinë dhe letërsinë shqiptare, e shumë prej tyre, të pa trajtuara dhe të panjohura, edhe për letërsinë dhe historinë evropiane.

  900 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 4 of 4 items