Hans H. Penner

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  675 Lekë 900 Lekë -25% In Stock

  Ky libër ka një qasje thelbësore mbi Budën dhe budizmin. Gjithmonë, budizmi dhe themeluesi i kësaj doktrine, Buda, kanë qenë shumë enigmatikë dhe egzotikë jo vetëm për ne shqiptarët, por edhe për shumë evropianë apo edhe amerikanë.

  675 Lekë
  900 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item