Hans H. Penner

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    900 Lekë Në stok

    Ky libër ka një qasje thelbësore mbi Budën dhe budizmin. Gjithmonë, budizmi dhe themeluesi i kësaj doktrine, Buda, kanë qenë shumë enigmatikë dhe egzotikë jo vetëm për ne shqiptarët, por edhe për shumë evropianë apo edhe amerikanë.

    900 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër