Sherif Bundo

Sherif Bundo ka lindur në Përmet më 15 tetor 1956. Ai është Profesori i Financave në Universitetin e e Tiranës, Profesor i Ftuar i Financave dhe Kontabilitetit Financiar në Universitetin e Poitiers (Puatje), Francë. U diplomua për Financë dhe Kontabilitet në Universitetin e Tiranës, në vitin 1980. Bundo është lektor dhe Profesor i ftuar në Institutin e Administrimit të Ndërmarrjeve në Universitetin e Poitiers (Institut d’Aministration des Entreprise, IAE), Francë prej 20 vitesh. Ai është drejtues i projekteve evropiane Erasmus Plus. Lektor në Universitetin Publik të Prishtinës, në Universitetin e Shkodrës, në Universitetin e Vlorës dhe në atë të Korçës. Po ashtu jep leksione dhe trajnime në disa ekonomi biznesi, dhoma të tregtisë dhe grupe korporatash brenda dhe jashtë vendit, si dhe "Mjeshtro Biznesin". Diplomë Nderi, akorduar nga qeveria shqiptare; mban diploma Mirënjohja nga Unversiteti i Shkodrës, Kolegji Universitar Globus, Prishtinë. Prof. Sherif Bundo është autor i 32 librave të botuara në Shqipëri dhe në Francë për Ekonominë, Financën, Kontabilitetit, drejtimit të Portofolit, Sigurimet dhe Risigurime si dhe monografi e studime. Ai mban detyrën e Presidentit të Financierëve dhe Kontabilistëve të Shqipërisë (SHKFSH) që prej vitit 2001 dhe president i Qendrës Shqiptare për Riskun (QSHR) dhe President i Forumit “Miqtë e Përmetit”. Prej disa kohësh ka marrë titullin Mjeshtër i Madh.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Akademik Sherif Bundo ka sjelle nje studim krejt origjinal, dhe te pazakonte edhe per profilin e tij, - nje punim te thelluar per dollin, si pjese e rendesishme ne sofren shqiptare; Autori e sheh si pjese tejet te rendesishme te trashegimise etnokulturore shqiptare dhe propozon qe kjo te jete pjese e trashgimise boterore te UNESCO-s.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në këtë libër ngërthehet me mjeshtëri trilli letrar me kronikën e një ngjarjeje të jetuar, duke u përftuar kështu një roman që pasqyron me realizëm një periudhë të parë të tranzicionit shqiptar, por në mjedisin universitar, rrallëherë i trajtuar nga autorët tanë. I gjerë, i thellë, me një konflikt absurd në vetvete, por aspak i tillë për logjikën e atyre...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Eksperti i kontabilitetit dhe finances Sherif Bundo vjen me nje profil te ri ne pasionet e tij, - ne artin e rrefimit te tregimit, - duke u fiksuar pas ngjarjeve nga jeta reale ku fale aftesive depertuese sjell leksione jete ne nje realitet si ky i yni

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items