Paul Auster

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një ndër shkrimtarët më të rëndësishëm e më të vlerësuar të letërsisë së sotme botërore. Figurë qendrore e kulturës së sotme amerikane, i kthyer thuajse në një kult. Sot Paul Auster konsiderohet si një ndër shkrimtarët më të rëndësishëm amerikanë, si dhe një ndër fi gurat kryesore të skenës letrare botërore.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Duke përdorur mjeshtërisht formën klasike të romanit dedektiv, të organizuar rreth një misteri që duhet zbuluar, Paul Auster krijon një Nju Jork të tijin fantastik, ku personazhet, në vetminë e tyre, vihen të kërkojnë të zbulojnë disa prej të vërtetave thelbësore të jetës njerëzore

  1 100 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items