Maurizio Bosio

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    4 250 Lekë In Stock

    Maurizio Bosio është mjek dhe shkrimtar i cili gjatë kohës së shërbimit në Shqipëri ka fiksuar 184 foto, të sjella në këtë album që përfaqësojnë sintezën e një vëzhgimi të vëmendshëm që përfshin një periudhë kohore prej rreth njëzet e pesë vjetësh: 1993-2017.

    4 250 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item