Byung - Chul Han

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    850 Lekë In Stock

    Tepria e punës dhe e arritjeve përshkallëzohet në vetëshfrytëzim. Ky është më efikas se shfrytëzimi që vjen nga jashtë vetes, sepse shoqërohet nga ndjenja e lirisë. Shfrytëzuesi është njëkohësisht edhe i shfrytëzuari. Xhelati dhe viktima nuk dallojnë më. Kjo vetëreferencë krijon një liri paradoksale që kthehet në dhunë për...

    850 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item