Byung - Chul Han

Byung-Chul Han, lindur në Seul, është Profesor i Filozofisë dhe Studimeve Kulturore në Universitetin e Arteve të Berlinit. Ai është ndër filozofët më të lexuar të periudhës sonë.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  850 Lekë Në stok
  I ri

  Tepria e punës dhe e arritjeve përshkallëzohet në vetëshfrytëzim. Ky është më efikas se shfrytëzimi që vjen nga jashtë vetes, sepse shoqërohet nga ndjenja e lirisë. Shfrytëzuesi është njëkohësisht edhe i shfrytëzuari. Xhelati dhe viktima nuk dallojnë më. Kjo vetëreferencë krijon një liri paradoksale që kthehet në dhunë për...

  850 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër