Robert A. Johnson

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Libri “Ai” ofron një vështrim të mahnitshëm në brendësi të identitetit mashkullor dhe se si dinamikat femërore ndikojnë te burrat.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Në këtë libër, Robert A. Johnson, analizon në thellësi këtë histori të lashtë dhe u hedh dritë detajeve, duke sjellë një studim tërheqës dhe të mprehtë se çfarë do të thotë të bëhesh grua. Në këto faqe do të kuptosh gratë e rëndësishme në jetën tënde, si dhe do të kuptosh shumë për veten tënde si grua.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items