Robert A. Johnson

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Libri “Ai” ofron një vështrim të mahnitshëm në brendësi të identitetit mashkullor dhe se si dinamikat femërore ndikojnë te burrat.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë libër, Robert A. Johnson, analizon në thellësi këtë histori të lashtë dhe u hedh dritë detajeve, duke sjellë një studim tërheqës dhe të mprehtë se çfarë do të thotë të bëhesh grua. Në këto faqe do të kuptosh gratë e rëndësishme në jetën tënde, si dhe do të kuptosh shumë për veten tënde si grua.

  700 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra