Sejjid Husein Nasr

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  263 Lekë 350 Lekë -25% In Stock

  Një libër, përmes të cilit autori u përgjigjet të gjithë atyre të cilët padrejtësisht i përshkruajnë Islamit lloj-lloj akuzash. Kjo vepër, pa dyshim, zbulon njohuri të reja për lexuesin shqiptar, sepse autori me një gjuhë elokuente jep sqarime dhe argumente të bollshme që e nxjerrin në pah të vërtetën mbi Islamin.

  263 Lekë
  350 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Ky libër përbëhet nga 24 artikuj të rreth dyzet viteve të jetës së Historianit të ekonomisë, Mehmet Genç, lidhur me Perandorinë Osmane. Janë këto shkresa të një njohësi të thellë të këtij aktori që nuk ka të dytë dhe që përbën një përvojë politike madhore me pak simotra në Historinë botërore. Autori e analizon funksionimin ditor të strukturës ekonomike...

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 050 Lekë 1 400 Lekë -25% In Stock

  Një libër i cili synon një vështrim të gjerë mbi faktorët që u rrinë përfund dukurive të larmishme në raportin e Islamit autentik me modernitetin, si dhe mbi traditën e tij sakrale dhe mënyrat e mundshme për rigjallërimin vërtetësor të saj.

  1 050 Lekë
  1 400 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Një përpjekje për të bërë një prezantim esencial dhe të saktë të kuptimeve të Kuranit. Vepra, krahas kuptimeve të Kuranit, ngërthen edhe sqarime të gjera dhe komente të aktualizuara, duke u bazuar në traditën konstituive islame.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items