Sejjid Husein Nasr

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  350 Lekë Në stok

  Një përpjekje për të bërë një prezantim esencial dhe të saktë të kuptimeve të Kuranit. Vepra, krahas kuptimeve të Kuranit, ngërthen edhe sqarime të gjera dhe komente të aktualizuara, duke u bazuar në traditën konstituive islame.

  350 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Një libër i cili synon një vështrim të gjerë mbi faktorët që u rrinë përfund dukurive të larmishme në raportin e Islamit autentik me modernitetin, si dhe mbi traditën e tij sakrale dhe mënyrat e mundshme për rigjallërimin vërtetësor të saj.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 400 Lekë Në stok

  Mendimtari Sejjid Hussein Nasr në këtë vepër e cila është e përkthyer në shumë gjuhë të botës synon të nxjerr në pah, natyrën e shkencës islame, mënyrën se si duhet studiuar ajo dhe raportin mes Islamit e shkencës në përgjithësi.

  1 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Një libër mbi traditën e pasur intelektuale dhe shpirtërore e Islame, që shprehet përmes tre figurave të botës islame, veprat e të cilëve kanë lënë gjurmë të thella në studimet qytetërimore. Shkollat e tyre, ndër më të rëndësishmet, në tërësinë e tyre demonstruan një aspekt shumë domethënës të intelektualitetit islam, duke shpalosur horizonte që kanë...

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra