Milazim Krasniqi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Një libër i shkruar me mjeshtri dhe shtjellon tematika të ndryshme të nxjerra nga rrëfimet kuranore. Konsiderojmë që libri pasuron përkthimet në gjuhën shqipe mbi teologjinë islame.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Një vështrim mbi arsyen dhe racionalitetin, statusin dhe funksionin e tyre në qytetërimin perëndimor dhe në atë islam; një këndvështrim krahasues mes këtyre dy makro-botëkuptimesh. Një analizë mbi arsyen e udhëhequr nga racionalizmi modern, i cili ka tradhtuar natyrën e vet, duke prodhuar dije deduktive sasiore, të shkëputura nga mendimi moral.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Trajtesë interesante për marrëdhënien midis letërsisë e besimeve fetare dhe prapavijës ideore të disa letrarëve në periudhën komuniste në trojet shqiptare.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Aktualiteti dhe mundësia e ringjalljes së nacionalizmit shqiptar është tema që diskutohet në faqet e këtij libri.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  250 Lekë In Stock

  Nxjerrja në dritë e shkrimeve të rilindasve tanë përbën synim madhor për shtëpinë tonë botuese. Ky libër është paralajmërim për botimin e veprës së plotë të Sami Frashërit, që Logos-A do tia ofrojë lexuesit vitin e ardhshëm.

  250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Një libër mbi traditën e pasur intelektuale dhe shpirtërore e Islame, që shprehet përmes tre figurave të botës islame, veprat e të cilëve kanë lënë gjurmë të thella në studimet qytetërimore. Shkollat e tyre, ndër më të rëndësishmet, në tërësinë e tyre demonstruan një aspekt shumë domethënës të intelektualitetit islam, duke shpalosur horizonte që kanë...

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items