Milazim Krasniqi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 6 nga 6 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 100 Lekë Në stok

  Në vepër me trajtesa të ndryshme të jetës politike në Kosovë, të cilat autori i ka shkruar ndër vite. Sipas Krasniqit, Kosova në planin e jashtëm vazhdon të jetë fatkeqe, sepse ende është peng i mitit imperial serb. Ndërsa në planin e brendshëm, Kosova është fatkeqe sepse lufta primitive për pushtet dhe zhvatje e partive politike po e degradon lirinë e saj.

  1 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Milazim Krasniqit me sukses arrin të portretizojë fragmente të ndryshme të kohës shqiptare, të cilat kur bëhen bashkë, formojnë një tërësi të harmonizuar të subjekteve të ndryshme. Evoluimi artistik i autorit shënon një gamë të madhe të preokupimeve të tij, që shihet sidomos në këtë vëllim poetik, ku vazhdojnë ta shqetësojnë kujtimet, duke i risjellë...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Trajtesë interesante për marrëdhënien midis letërsisë e besimeve fetare dhe prapavijës ideore të disa letrarëve në periudhën komuniste në trojet shqiptare.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Aktualiteti dhe mundësia e ringjalljes së nacionalizmit shqiptar është tema që diskutohet në faqet e këtij libri.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  250 Lekë Në stok

  Një libër me një përmbajtje shumë interesante, me tregime të shkurta, por shumë domethënëse, të cilat autori i ka ndarë si: TwiTregime, PorTregime dhe ProfeTregime. Milazim Krasniqi edhe kësaj radhe, me një mjeshtri të veçantë, na e sjell shpirtëroren, atë pjesë që ndër vite është shtresuar në kujtimet e tija.

  250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Përmbledhje tekstesh publicistike, të cilat kanë në fokus një sërë temash të rëndësishme për shoqërinë shqiptare në përgjithësi, e sidomos për shoqërinë shqiptare në Kosovë. Krye-subjekt i këtyre teksteve është relacioni feja shoqëria. Mes tjerash, autori detekton edhe komplotin e evropianëve dhe rikujton gjenocidin e sinkronizuar sllav ndaj myslimanëve...

  600 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 6 nga 6 libra