Gian Carlo Fusco

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    600 Lekë In Stock

    Lufta e 2 Botërore në Shqipëri kalon nëpërmjet kujtimeve dhe analizave të një italiani, duke sjellë fakte, ngjarje dhe personazhe që kanë ndikuar në rrjedhën e kësaj lufte. Eshtë një shikim ndryshe i historisë së manipuluar të Luftës nga komunistët.

    600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item