Gian Carlo Fusco

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    600 Lekë Në stok

    Lufta e 2 Botërore në Shqipëri kalon nëpërmjet kujtimeve dhe analizave të një italiani, duke sjellë fakte, ngjarje dhe personazhe që kanë ndikuar në rrjedhën e kësaj lufte. Eshtë një shikim ndryshe i historisë së manipuluar të Luftës nga komunistët.

    600 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër