Marta Palazzesi

MARTA PALAZZESI është shkrimtare e librave për fëmijë dhe të rinj, përkthyese, këshilltare  për botime dhe për prodhime kinematografike. Është pjesë e Qendrës së Formimit të Superheronjve, një shoqatë jofitimprurëse, e cila zhvillon seanca shkrimi krijues nëpër shkolla nëntëvjeçare dhe të mesme në Milano dhe rrethina. Aventura e Mjegullës lindi nga bashkimi i dy pasioneve të saj të mëdha: kafshët dhe historisë.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
Showing 1 - 4 of 4 items