Dhimitër Gjodede

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    300 Lekë In Stock

    Katerina Uatson, e diplomuar në Los Anxhelos, ka pranuar pozicionin e mësueses së historisë së artit në kolegjin prestigjioz “Uellslei”. Instituti femëror krenohet me traditën e tij. Katerina krenohet me të renë, ndaj përballet me sfidën. Ka lënë dashurinë e saj të vjetër për t’u hedhur në krahët e një jete dhe një dashurie të re. Zonjusha Uatson ka një...

    300 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item