Aleksandër Stipçeviq

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 600 Lekë Out of stock

  Një epokë dhe traditë e paraardhësve të drejtpërdrejtë të shqiptarëve që vjen në një këndvështrim origjinal nga historiani kroat Aleksandër Stipçeviq përmes një pune të gjatë kërkimore shkencore dhe me një analizë briliante, duke u kthyer në një libër referues jo vetëm për shkencën shqiptare, por edhe për atë perëndimore

  1 600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item