Ilia Erenburg

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    300 Lekë In Stock

    Shkrimtari dhe publicisti i shquar rus vjen në këtë përmbledhje me mbresa e kujtime për ngjarje që i ka jetuar vetë dhe për njerëz që i ka takuar, si politikanë, shkrimtarë, artistë, ëndërrimtarë, aventurierë etj. Autori shprehet se çdo libër është një rrëfim, po një libër me kujtime është një rrëfim pa përpjekjen më të vogël për ta fshehur veten pas...

    300 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item