Ilia Erenburg

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    300 Lekë Në stok

    Shkrimtari dhe publicisti i shquar rus vjen në këtë përmbledhje me mbresa e kujtime për ngjarje që i ka jetuar vetë dhe për njerëz që i ka takuar, si politikanë, shkrimtarë, artistë, ëndërrimtarë, aventurierë etj. Autori shprehet se çdo libër është një rrëfim, po një libër me kujtime është një rrëfim pa përpjekjen më të vogël për ta fshehur veten pas...

    300 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër