Vera Bushati

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    "Në tekst përfshihen Arkitektura Bizantine, Romanike, Gotike, e Lindjes së Largët Prekolumbiane, Islamike, Rilindjes, Barokut dhe ajo e klasicizmit. Strukturimi i tekstit në bazë të stileve, duke ruajtur kriterin kronologjik, realizohet duke kaluar nga rradhitja e kushteve historiko-shoqërore dhe arkitektonike në periodizimin e secilës periudhë, për t’i...

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item