Shkelzen Halimi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  300 Lekë 400 Lekë -25% In Stock

  Vëllimi i pestë i librit DYZET NET V është si vazhdë e katër vëllimeve të botuara më parë, që nëpërmjet porosive kuranore përpiqet ta paraqesë fotografinë e plotë të Islamit dhe të shtrojë një rrugë, e cila do të na bënte të lumtur në këtë dhe në botën tjetër. Këto ligjërata, në fakt, paraqesin një bashkësi të njohurive shkencore teologjike dhe të...

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  225 Lekë 300 Lekë -25% In Stock

  Ashtu si te poezia e vërtetë, luftërat, krizat, politika apo dramat personale nuk përcillen drejtpërsëdrejti; ndryshe nga historiani apo edhe shkrimtari, poeti nxjerr vetëm shenja të diamanteve që vetëtijnë apo nxijnë në ADN-në e njeriut përgjatë kohës.

  225 Lekë
  300 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Një vëllim interesant, në të cilin bëhet fjalë për konceptin e qytetërimit, për legjendën dhe të vërtetën, për dy sisteme moderne të robërisë: komunizmi dhe kapitalizmi, për popullin dhe demokracinë, për arsimin, turizmin, për universitet dhe përgjegjësisë...

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items