Shkelzen Halimi

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  400 Lekë Në stok

  Libër i cili trajton periudhën post-komuniste ose periudhën e tranzicionit në të cilën kaloi shoqëria shqiptare në Republikën e Maqedonisë (tanimë të Veriut). Nëpërmjet këtij libri publicistik, autori e njofton lexuesin me amullinë politike që e ka pllakosur shoqërinë dhe politikën shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

  400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë Në stok
  I ri

  Ashtu si te poezia e vërtetë, luftërat, krizat, politika apo dramat personale nuk përcillen drejtpërsëdrejti; ndryshe nga historiani apo edhe shkrimtari, poeti nxjerr vetëm shenja të diamanteve që vetëtijnë apo nxijnë në ADN-në e njeriut përgjatë kohës.

  300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Një libër (publicistik) që portretizon shoqërinë shqiptare në Maqedoni në dekadën e fundit. A është shoqëria shqiptare një shoqëri që i arsyetohet vetvetes, duke u vetëmashtruar në një kohë pa kohë?

  800 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra