Anton Nikë Berisha

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Letërsia gojore, ndërkrijimtaritë më të vjetra shpirtërore të njeriut, lindi dhe u zhvillua kur ai ndjeu nevojë që nëpërmjet gjuhës t'i rrëfente tjetrit diçka që ndryshonte e ngrihej mbi kumtet e zakonshme ose, nëpërmjet këngës, t'i shprehte ndjenjat e veta për ngjarjet dhe dukuritë e ndryshme të jetës e të mjedisit ku jetoi e veproi si dhe të natyrës.

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% Out of stock

  Ky libër synon të ndriçojë disa nga çështjet më të qenësishme të veçantive të shpirtit, të veprës e të flijimit të nënës së madhe për njerëzit, sidomos për të varfrit e më të varfërve, duke u dhënë vend parësor mendimeve, teksteve të lutjeve dhe letrave të saj si dhe vlerësimeve të të tjerëve për këtë figurë madhore të humanizmit të shekullit të XX

  1 020 Lekë
  1 200 Lekë -15%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  595 Lekë 700 Lekë -15% Out of stock

  595 Lekë
  700 Lekë -15%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Ajo është fryt i një imagjinate të pasur dhe i një pune krijuese e të bërë me përkushtim, krijuar në vazhdimësi në një periudhë mbi dyzetvjeçare në kushte e në rrethana të veçanta dhe në vende të ndryshme.

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 4 of 4 items