Robert Greene

Robert Greene ka lindur më 14 maj 1959 dhe është autor i të paktën 6 librave që janë bestseller-a ndërkombëtar. Ai konsiderohet si autori amerikan më i mirë për librat mbi strategjinë, fuqinë dhe joshjen. Greene është djali i një familje hebreje, i rritur në Los Angelos. Ai ka ndjekur studimet në universitetet e Berkeley dhe Uisconsi-n, në SHBA, duke marrë një diplomë në studimet klasike.


Para fillimit të shkrimit të librave ai ka bërë shumë profesione të tjera si redaktor, skenarist filmash etj. Mes përvojave të shumta të punës ka qenë edhe puna në një shkollë arti dhe media në Itali.


Vepra e tij e parë është “48 ligjet e pushtetit”, botuar në vitin 1998, e cila është një bestseller ndërkombëtar me mbi 2 milionë kopje të shitura. Vepra të tjera të këtij autori janë: “Arti i joshjes”, “33 strategjitë e luftës”, “Ligji i 50-të”, “Ligjet e natyrës njerëzore”, “Mjeshtria”. Vepra “Ligjet e përditshme” u botua në vitin 2021. Disa prej librave të këtij autori kanë ardhur në shqip nga shtëpia botuese Pema.


Robert Greene shquhet për formimin e tij të jashtëzakonshëm, - njohjen e thelluar të historisë së botës, sidomos të natyrës njerëzore, të ideologjisë, të luftës dhe të natyrës njerëzore. Përmes veprave të tij, gërshetohen disa disiplina si historia, filozofia, psikologjia, etj.


Robert Greene flet pesë gjuhë të huaja. Ai është i martuar me Anna Biller e cila është producente filmash. Po ashtu, Green është ndjekës i Budizmit Zen. Ky autor është mentor i Ryan Holiday, autor i disa librave bestseller në të gjithë botën si Pengesa është rrugëdalja, Egoja është armiku, etj.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 14 of 14 items
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  Nga autori i librit bestseller i librit “48 ligjet e pushtetit', Robert Greene, vijne te qemtuara shkelqyeshem strategjite e luftes qe mund te na ndihmojne te fitojme mjeshteri ne boten moderne.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% Out of stock

  Për të gjithë që e duan PUSHTETIN, duan ta kuptojnë PUSHTETIN dhe duan të mbrohen nga PUSHTETI

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 656 Lekë 1 800 Lekë -8% In Stock

  Drawing on the lore of gangsters, hustlers, and hip-hop artists, as well as 50 Cent's business and artistic dealings, the authors present the 'Laws of 50', revealing how to become a master strategist and supreme realist. Success comes from seeking an advantage in each and every encounter, and The 50th Law offers indispensable advice on how to win in...

  1 656 Lekë
  1 800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 610 Lekë 1 750 Lekë -8% In Stock

  Drawing on the lore of gangsters, hustlers, and hip-hop artists, as well as 50 Cent's business and artistic dealings, the authors present the 'Laws of 50', revealing how to become a master strategist and supreme realist. Success comes from seeking an advantage in each and every encounter, and The 50th Law offers indispensable advice on how to win in...

  1 610 Lekë
  1 750 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  Njelloj thelbësor si "48 Ligjet e Pushtetit", edhe "Arti Jales ofron një shembull te domosdoshem per joshjen, ku shpërfaqet njëra nga armet kryesore ne gjithe historine e njeriut, që përben formen me te eperme te pushtetit

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  3 600 Lekë 4 000 Lekë -10% In Stock

  Robert Green eshte nje nga mendimtaret me te shquar te kohes tone. I njohur per librat e tij bestseller “48 ligjet e pushtetit” dhe “Mastery”, ne u rekomandojme per te lexuar edhe dy libra te tjere me po kaq vlere: “33 strategjite e luftes” dhe “Arti i joshjes”, te cilet i gjeni ne nje pako ne oferte.

  3 600 Lekë
  4 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 647 Lekë 1 790 Lekë -8% Out of stock

  Robert Greene is a master guide for millions of readers, distilling ancient wisdom and philosophy into essential texts for seekers of power, understanding and mastery. Now he turns to the most important subject of all - understanding people's drives and motivations, even when they are unconscious of them themselves.

  1 647 Lekë
  1 790 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  Vjen më në fund në gjuhën shqipe vepra më e rëndësishme e Robert Greene, “Ligjet e natyrës njerëzore”. I vlerësuar pa masë për bestseller-in absolut, “48 ligjet e pushtetit”, përmes këtij libri, autori shkon thellë në natyrën e qenies njerëzore dhe analizon mënyrat për të ndikuar tek njerëzit.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 576 Lekë 2 800 Lekë -8% In Stock

  With this seminal text as a guide, readers will learn how to unlock the passion within and become masters.

  2 576 Lekë
  2 800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  3 600 Lekë 4 000 Lekë -10% In Stock

  Në këtë set kemi vendosur dy nga veprat më të rëndësishme të Robert Greene, i konsideruar si Makiaveli i ditëve tona

  3 600 Lekë
  4 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 576 Lekë 2 800 Lekë -8% In Stock

  From bestselling author Robert Greene comes a brilliant distillation of the strategies of war that can help us gain mastery in the modern world. Spanning world civilisations, and synthesising dozens of political, philosophical, and religious texts, The 33 Strategies of War is a comprehensive guide to the subtle social game of everyday life. Based on...

  2 576 Lekë
  2 800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 668 Lekë 2 900 Lekë -8% In Stock

  2 668 Lekë
  2 900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 576 Lekë 2 800 Lekë -8% In Stock

  The Art of Seduction is an indispensable primer on the essence of one of history's greatest weapons and the ultimate power trip

  2 576 Lekë
  2 800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 576 Lekë 2 800 Lekë -8% In Stock

  Robert Greene is a master guide for millions of readers, distilling ancient wisdom and philosophy into essential texts for seekers of power, understanding and mastery. Now he turns to the most important subject of all - understanding people's drives and motivations, even when they are unconscious of them themselves.

  2 576 Lekë
  2 800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 14 of 14 items