JEVGENIJ ZAMJATIN

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 150 Lekë In Stock

    Romani “Ne” i autorit rus Jevgenij Zamjatin është antiutopia e parë në fushën e letërsisë e të teorive shoqërore, njëherësh kryevepër letrare e autorit dhe vepër klasike e antiutopisë.

    1 150 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item