Alda Merini

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Një përmbledhje poezish, në vazhdën e përmbledhjes me poezi të poetit të madh francez, Prévert "Kjo dashuri". Poezi për t'u lexuar, për t'u recituar, për t'u kopjuar, për t'u dhënë si dhuratë: për të gjithë të rinjtë që, falë një libri, mund të shprehin ndjenjat e tyre më të thella dhe më komplekse.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Libri është permbledhje poezish e përzgjedhur nga Maksim Rakipaj, të autores së njohur italiane Alda Merini.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Përmbledhja “Pështjellim yjesh”, i shton të tjera perla tërësisë së opusit merinian.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  “Toka e shenjtë” shkruar nga Alda Merini gjatë qëndrimit në spitalin psikiatrik Paolo Pini të Milanos. Ajo e shndërron përvojën e saj të tmerrshme në një ditar intim, të fshehë, me fjalë të drejtpërdrejta e pa filtër, me mesazh të menjëhershëm, shpesh i mbushur me shëmbëllesa shtazarake. Por, mjeti poetik i lejon Merinit ta ndërrojë realitetin: çmendina,...

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items