Rreze Kryeziu

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    550 Lekë In Stock

    Goca e Kaçanikut është opera e parë nacionale në Kosovë. Në këtë libër autorja trajton aspektet estetike e sociologjike. Rreze Kryeziu është muzikologe shqiptare. Është drejtoreshë e përgjithshme e Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës "DAM" dhe sekretare e Shoqatës së Kompozitorëve të Kosovës. Nga viti 2009 ligjëron në Fakultetin e Arteve të Universitetit...

    550 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item