Zhou Tianyong

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    “Ëndrra kineze” përfshin jetesën në zonat urbane, jetën dhe punën që të sjell kënaqësi, siguri sociale, shërbime publike të njëllojta, mjedis të bukur ekologjik, sigurinë e familjes dhe jetë shpirtërore të favorshme, çka në mënyrë kolektive përfaqëson dëshirën e madhe te njerëzve për një jetë më të mirë në të ardhmen, reflekton drejtimin e reformës dhe të...

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item