Zhou Tianyong

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% Në stok
  I ri

  “Ëndrra kineze” përfshin jetesën në zonat urbane, jetën dhe punën që të sjell kënaqësi, siguri sociale, shërbime publike të njëllojta, mjedis të bukur ekologjik, sigurinë e familjes dhe jetë shpirtërore të favorshme, çka në mënyrë kolektive përfaqëson dëshirën e madhe te njerëzve për një jetë më të mirë në të ardhmen, reflekton drejtimin e reformës dhe të...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër