Leom

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  E pashë botën, ish një kupolë e trishtë që shtrihej si një gjethe e dhimbjes e pakuptueshme, si një hije që lë pas të vërteta pa shkak. E bukur si një hije me nurin e gjithë njerëzisë veshur. E pashe botën, duke qarë dhe të qeshur.

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Sot më ngjan se qielli i Madridit po qan. Nesër mbush tridhjetetrevjeçe. Nesër do të kem vitet e Jezu Krishtit. Ka diçka që ma errëson të nesërmen. Skam bërë plane.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Më kot do ta trajtojmë veten me të mirë nëse diku jetimë jetojmë të paatdhe.

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë Out of stock

  Në këtë roman rrëfehet historia e një të miture, ku muret e dhembshurisë oshtijnë dhe ku oxhaqet e ndjesisë i përkasin një qielli që qandhe dërsin nga mërzia.

  1 300 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 4 of 4 items