Xhafer Martini

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% In Stock

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Një biografi e shkurtër e Hazis Ndreut shkruar nga një bashkëkohës i tij. Një vështrim i Hazisit që nga fëmijëria deri në fund të jetës, përmes kontributit të tij në të gjitha fushat e kulturës.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Kanuni i Dibrës vjen si dëshmia më e madhe dhe më e plotë e tipologjisë së civilizimeve lokale shqiptare. I njëkohshëm dhe i barabartë për nga rëndësia me “Kanunin e Lekë Dukagjinit“ dhe me “Kanunin e Skënderbeut“ (me variantet dhe invariantet e tij)

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë 400 Lekë -25% In Stock

  Pas botimit të veprës së Schmitt për Skënderbeun, shumë kundërshtime ishin emocionalë. Bazoheshin mbi historitë e mitit mbi Skënderbeun dhe paprekshmërisë së tij, si një figurë e rëndësishme e botës shqiptare. Autori i këtij botimi është përpjekur që bazuar në trashëgiminë popullore, tregimet, legjendat, toponiminë e vendit ku u rrit dhe kaloi fëmijërinë...

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% In Stock

  Në këtë libër përfshihet një historik i shkollës Pedagogjike të Peshkopisë dhe një profil për 10 personalitetet e dala nga kjo shkollë: Abdi Baleta, Bajram Mata, Hasan Leka, Lirie Rasha, Natasha Shehu, Nevrez Manjani, Safet Zhulali, Shaban Sinani, Shefqet Hoxha dhe Zenel Sula.

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% In Stock

  Një vëllim me tregime alegori,e rrëfime, ngjarje e ndodhi reale të mbledhura e përpunuara nga Xhafer Martini.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items